20. Februar…
Catalyzator leker litt med noe hvitt …

Da jeg forsøkte å vurdere min fremtidige situasjon idag så kom jeg igrunn ikke så veldig langt fordi jeg ble angrepet av noe hvitt allerede i det jeg åpnet døra og ved nærmere øyensyn hadde dette hvite mer eller mindre flyttet inn både i garasjen jeg bor i og i garasjegarasjen, altså den delen av garasjen som fremdeles er garasje der hvor bantodostmobilen bor, så nå måtte noe gjøres.

Helt innerst, nedenfor veggen, står det noen bærbusker og her er bakken litt høyere enn gårdsplassen og også mest skjærmet mot opplagring av innføyket hvitt så jeg begynte møysommelig å grave meg en sti, eller et hjulspor som Redneck ville kallt det, for å forsøke om det var mulig å nå ned mot veien hvor det faktisk fra tid til annen blir brøytet vei av en slik kommunalt utskremt bondetælp med traktor. Det laver fremdeles ned masse sånn hvitt så jeg gav meg etter ca 7-8 meter og fortsetter imorgen hvis kroppen tillater det og håper det da ikke har fyllt seg helt igjen med hvitt i det ene hjulsporet jeg har greid å lage. Å bruke bantodostmobilen som brøytebil ut fra garasjen er en noe usikker metode nå som det har fonnet seg opp over panserhøyde på den foran garasjen og ca 15 meter ut mot veien så jeg tar ikke tjangs på å prøve noe sånt hvis ikke det er totalt krise.

Nå kan jeg iallfall komme meg fra døra i den garasjen jeg bor i å inn i bantodostgarasjen hvis jeg ønsker det 🙂 ikke værst bare det her ute i ingenmannsland i skogen !

Ja… sånn går dagene her uttafor allfarvei…