17. Januar…
Catalyzator dag 4 efter Lillestrøm…

Virker som det i går (dag 3) og idag (dag 4) ble optimalisert konsekvens efter reisen og belastningene med Lillestrømturen. Hodepinen overgikk seg selv til en kvalmende ekstrem opplevelse kombinert med nakkesmerter og leddvondter og at feberen nå gikk slag-i-slag både natt og dag istedenfor periodiske febervyer. Jeg klarte ikke engang å lese skriften på pc-skjærmen selv på maksimal forstørrelse, alt var liksom en flytende grøt og forvirring… Det ble bitt i ett surt epple og en neve Panodil Zapp + Ibux ble svelget ned med en halvliter vann og påplusset en Lectinect for prevantivt å roe mavetassen… efter ca en halv time i sofa-murmle-modus begynte så smått hjernen å forberede en ny oppstart på dagen og jeg kunne atter igjen telle kvistene i takpanelen i garasjen (og skrive dette innlegget) dertil våknet også planlegging av å få til en omgang klesvask i maskinen… men vondtene gav seg ikke så det var ikke så mye mer jeg hadde krefter til å tenke på å få gjort og matlysten var liksom ikke å finne noe sted så retretten til sofamodus kom fort tilbake å forhåpentligvis greier jeg å tømme vaskemaskinen for nyvaskede klær som må henges opp til tørk litt senere i dag engang…

Dagens foreløpige kraftanstrengelse er overstått og sofa-murmling blir atter igjen løsningen for dagens videre overlevelse… *sukk* det kommer forhåpentligvis bedre dager…