21. Januar…
Catalyzator er blekere… men ennå fattet…

Selv om Catalyzator ikke kommer seg ut med sine elektriske rullebein for å nyte natur og vinter så er det iallfall kjekt at hennes tidligere nabo ikke har tatt med seg sin lille 4×4 til sin nye bopel… idag fikk den nemlig gjøre nytten som brøytebil ut fra garasjen for en planlagt tur ut i den medsinske verden igjen. Sånne 4×4 tingester er jommen kjekt å ha på lageret… spesiellt når en tilåmed kan “tjuvlåne” den en gang iblandt 🙂

Langt om lenge og drøyt 40 kilometer senere passerte Catalyzator i den lille knallbå 4×4’n gjennom Fredrikstad by i slapsevær og snøflak som sloss med vanndråper i blåsten…

Ennå noen titalls kilometer pluss pluss så var det bare å bite tenna sammen å dykke ned i den undersjøiske tunellen som fører ut i øyriket hvor Catalyzator er født og oppvokst

“Home sweet home” eller sånn omtrent deromkring 🙂 Det var mildvær i sjøluften men snøen lå godt på plass også her.

Catalyzator tok en liten sightseing og svingte oppom tomten sin for å drømme litt… her… her på denne lille flekken av en fjellknaus skal hun bygge sitt første hus, sin første ordentlige ekte bolig og forhåpentligvis vil det skje i dette inneværende året 2010 og julefeiringen kan da for første gang på himlens masse år feires hjemme… hjemme hjemme hjemme, der hun føler seg hjemme 🙂

Catalyzator snudde bilen på sin egen “gårdsplass” og tok et bilde av utsikten i nabolaget… Ja… det er havet som skues der i horisonten… havet som bruser med salte brenninger og blinker vakkert når solen skinner… men idag var det grått… snø og grått.

2-300 meter nedover veien igjen og Catalyzator kunne svinge inn på gårdsplassen til sin nye fastlege der de også flagget idag for vår kjære Prinsesse Ingrid Alexandra som fyller 6 år idag 🙂

Venterommet var koselig og utstyrt med både kaffeservering, te og dispenser med kaldt vann for den som foretrekker det. Dette er faktisk et utrolig menneskevennlig venterom, i motsetning til venterommene hos fastleger i det distriktet Catalyzator fremdeles bor i hvor du knaptnok kan tigge et glass lokalt vansjøvann dersom du har et godt nok dokumentert behov… *sukk*

Damen bak glassdøren hjalp så Catalyzator med å få på EMLA’n som bidrar til å gjøre perforeringen av Catalyzators edle kropp litt mindre smertefullt og Catalyzator fant seg så en god bok og satte seg godt tilrette for en god lesehalvtime. Catalyzator kan absolutt anbefale bøker fra Louis Jacoby for en god latter og varm humor 🙂 Catalyzator vil også takke “Sigurd” for en koselig samtale som ble utvekslet på venterommet, ukjente venner er det alltid koselig å bli kjent med 🙂

OjOjOj så var det tid for perforering og remedietapping… Catalyzator var godt forberedt efter forrige ukes gigant-prøvetagning på Lillestrøm og hadde inntatt sin dose med Stesolid slik hun alltid gjør når slikt skal skje og tappingen gikk greit unna… Det ble mange slike blodkokonglass idag også og Catalyzator rakk å snappe et raskt bilde før alle var pakket bort for avsending… tror det manglet bare 3-4 stykken på bildet så det var rikelig å ta av 🙂

Disse blodprøvene som ble tatt idag er bestillt av klinikken på lillestrøm men de kunne ikke tappe så mye på en gang da Catalyzator var der i forrige uke så det var med stor glede at Catalyzator nå fikk erfare at hennes nye fastlege vil følge opp dette opplegget hele veien og efter en ekstra lang dobbelttime og interresant samtale med den nye Fastlegen var det tid for hjemovertur… ute var det nå snøballer i luften og skikkelig uffsefysent vintervær, jaggu godt en har tjuvlånt seg en smart liten 4×4 for anledningen 🙂

Været letnet litt da Catalyzator noen mil senere atter igjen passerte gjennom Fredrikstad by men det var slafseføre og skikkelig kjipt…

En eller annen plass underveis hjemover fant Catalyzator en forhenverende Rema1000 som nå var blitt ICA men hadde omtrent samme vareutvalg og der ble det proviantert til den store utmattelsen og sikringskost for en planlagt langhvile den nærmeste uken(e)… en slik tur tar totalt knekken på Catalyzator og atpåtil to uker på rad… attegårannda… men denne gangen kan iallfall Catalyzator høylydt proklamere en TAKK til REDNECK som svirret omkring i minnebanken og forårsaket at Catalyzator endelig husket å handle med seg to pakker fleskepølse til brødmaten sin 😀

Noen mil senere nærmet Catalyzator seg hjembygas sentrale strøk og ante lukten av middagsmat hos sin forhenværende “Nabo” … som tenkt så gjort og en snartur innom i “Nabon’s” nye leilighet ble premiert med deilig middag og dessert og en lang prat om dagens hendelser. Det nærmet seg kvelden og Catalyzator var i gjespemodus men hadde ennå en drøy halvmil før hun kunne hvile…

6 kilometer senere og en lengre heisatur innover i skogen med 4×4’n innkobla kunne Catalyzator endelig svinge over snøfonna og brøytekanten og parkere i garasjen…

Forrige ukes perforering kan ennå sees som et langstrakt blågrønt merke og nå har Catalyzator fått friska opp dette med et nytt og fresht perforeringshull og det blir spennende hvordan det kommer til å se ut imorgen… men da sover Catalyzator… kjempelenge… 🙂