04. Februar…
Catalyzator mottar meil fra …

Arkitekten og Byggefirmaet ! …og tegningene er nå klare og helt perfekte og i tråd med Catalyzator’s egne skisser 😀 Sånn er det med den saken !

Illustrasjonsfoto: Koselig hus 🙂

Nå starter papirarbeidet… HuuuÅ-Heisann ja det betyr nabovarsler og byggesøknader… jaggu godt jeg ikke skal stå for det arbeidet selv, den papirmølla er jaggu ikke noe for en skranten skrott så arbeidet må gjøres av proffer og jeg antar at det aller første som nå må gjøres er et møte med byggefirmaet og banken for å ordne med kontraktsignering og finansbevis og slike formaliteter … I og med at Catalyzator er tildels dårlig kjørbar for tiden så er avtalen nå at Byggefirmaet skal ta den reisen og komme hit til Rygge slik at vi kan ta alle formaliteter her, hvilken dag dette blir er foreløpig ikke avgjort men det blir nok iløpet av noen få dager… Catalyzator har nærver i høyspennt her nå… håper at banken ikke har ombestemt seg …uhu… det må vel gå bra vel…

Bittelitt happy i garasjen i dag ja 🙂