11. Februar…
Catalyzator signerer og havner i heisen …

Så var altså den store dagen kommet, dagen for å sette signaturen på papir og endelig kunne begynne på den lange reisen hjem (som på nåverende tidspunkt er stipulert til ca 7 måneder…)

Catalyzator hadde forsåvidt forberedt seg relativt godt med flere dagers nogenlunde hvile og annet som bidrar til å gi kroppen det lille som skal til for å klare å mobilisere krefter man ikke har… At det blir mer slitsomt og vanskelig etterpå er ikke noe en kan tenke på for da mister en mobiliseringskreftene før en har kommet seg ut av senga tilåmed å det fører ikke til noe possitivt.

Kontraktsmøte med byggefirma og bank var dagens mål og der ble det studert både tegninger og leveransebeskrivelser, fremdriftsplan og betalingsfordelinger og Catalyzator fikk heldigvis god hjelp til alt dette av sin bankkontakt som hadde avsatt både tid og kontor til formålet. Det ble tygget litt på lånebetingelser og lånets størrelse og efter noen små runder med forklaringer var saken i boks og Catalyzator undertegnet byggepapirer og bankpapirer til den store gullmedaljen sammen med både byggemannen og bankdamen 🙂

Firmaet som med all sin fagkunnskap og utpregede tolmodighet har klart å imøtekomme Catalyzator sine ønsker når det gjelder hus er Setskog Hus & Hytter (altså ikke et lokalt byggefirma) som bygger både store og små hus og med godt gammeldags håndtverk, absolutt ikke noe fabrikklimt ferdighus her nei ! Da Catalyzator forelsket seg i så mange av deres ulike hustyper ble det til at Catalyzator tegnet hus selv for å få med detaljer fra flere hustyper og firmaets arkitekter fintegnet og tilpasset det til dagens byggestandarder og andre tekniske dupeditter som må til og resultatet ble en helt egen modellbetegnelse og dette har desverre forsinket prosessen med noen måneder men nå er det altså endelig klart for å sette igang prosessen med å sende nabovarsler i havgapet og søke byggetillatelse 🙂

Efter møtet i banken var Catalyzator så gira opp på adrenalin at ho knapnok merket at ho spant gjennom Kiwi og shoppa proviant til både seg selv og sine firbeinte sambuinger. (Litt overdrevent å si at ho spant seg gjennom Kiwi’n men det føltes sånn i ettertid *sukk* husker ingenting derfra) Hun klarte tilåmed å få med seg to sånne lunsj ferdigposjoner med salat, kylling, pasta og dressing. Sliktno er litt dyrt men bare kjempegodt å ha en til i kveld og en til imorgen 🙂 både enkelt og godt å ha når baksmellen etter dagens energiforbruk slår til…

Selv om Catalyzator nå burde ha kjørt rett hjem å hvilt så var hun tross alt rett ved der “Nabo’n” har sin nye leilighet og da ville det jo være kjekt å ta en tur innom på besøk 🙂 så derfor havnet altså Catalyzator i heisen (“Nabo’n” bor i andre etasje) og syns det ble litt tøft å ta bilde av seg selv i speilet i heisen med trappa bakenfor og for anledningen var Catalyzator ikledd sin nye deilige Boge Ullstrikk jakke fra Stormberg og lett pynta som et juletre med restegarnskjærf og håndleddsvarmere fra “Nabon” og som vanlig var filterbrillene trygt plassert midt i glaninga for å minske problemet med lyssensitiviteten så godt som mulig (Nei… Catalyzator er ikke solbrillefanatiker tenk dhu…)

Hos “Nabo’n” var det totalt kaos noen minutter fordi hun hadde fått besøk av to superkjekke mannfolk fra Bohus som leverte møbler og tilåmed pakket opp og fjernet all søppla etterpå HURRA for BOHUSGUTTA de kan service altså 🙂 hvis jeg noen gang får råd til å kjøpe meg nye møbler en gang i fremtiden så blir det nok Bohus ja… hehehe Kjekke gutter i arbeid er et lekkert syn 🙂

Kroppen var utslitt og tenketingen var liksom ikke i form til å sitte å prate så lenge så Catalyzator måtte takke nei til middag hos “Nabo’n” og komme seg hjem, som sagt så gjort og tjue minutter senere rullet Catalyzator inn i de dype skogers lune hvilende stillhet igjen…

Litt senere på kvelden, lenge etter innbæring av matvarer og hvilemurmling på sofa, hørte Catalyzator noen rare lyder…

Oppunder taket i garasjen er det noen åpne takbjelker/sperrer for å støtte et litt dårlig og gammelt tak og oppå der… oppå ene taksperra drev Gularsj å kvessa klør !!!

JahaJa… Ny hobby for de firbeinte… men Catalyzator trenger nå en natts god hvile så dem får slite med det aleine oppunder møna der Å IKKE KLAG OM DERE DETTER NED !!!

… natta og sov vakkert 🙂