01. Mars…
Catalyzator på apotek og sånt..
.

Det ble en lang uke med dårlig form etter turen til Lillestrøm forrige mandag og først idag var Catalyzatorkroppen klar for tur ut, egentlig ikke klar men iallfall såpass gangbar at det fikk stå til som best det kunne. Catalyzator har den siste uken forsøkt å spa noen snøskuffer hver dag for å kunne ha mulighet til å få ut en slik garasjedings med fire hjul og selv om det hadde lavet ned bare mer og mer så var iallfall mulighetene ikke så aller værst etter innsatsen og med 4×4’n innkobla var det bare å sette bantodosten i drive å fyre løs hestekreftene under panseret.

Ute var det hvitt hvitt og mere hvitt og Catalyzator var glad hun hadde filterbriller trygt plassert foran sine sensitive øyne, Co-pilot’n klamret seg fast på dæsh’n når det ble aktivert krefter for snøfonneslossing så langt en kunne se.

Dagens første stopp var som vanlig postkontoret i bygda og der ble en ukes opplagret post avhentet. Så gikk turen videre sydover til nabobygda’s Apotek1 hvor det var bestillt apotekvarer, valg av apotek var for å gjøre det enklere kontra registreringsfritakene som ligger hos Boots på Lillestrøm for noen av medikamentene slik at det ikke skulle bli noe kluss med leveringen av remediene som Legen på Lillestrøm hadde foreskrevet til Catalyzator nå i startfasen av behandlingen. Alt var i skjønneste orden der og Catalyzator betalte 655 penger for flaskene med tredvedagers meddosindoser og takket for seg og var så klar for neste stoppested.

Matshoppingen var denne gangen noe mer planlagt enn den bruker å være fordi Catalyzator nå har fått svar på en del av blodanalysene som viste at immunforsvaret lager antistoffer i blodet mot en del vanlige matvarer og derfor bør disse unngås en stund mens legene forsøker å finne ut om årsaken er allergi, tarmtrøbbel eller noe annet guffent, ICA i nabobygda har i så måte et ganske lovende utvalg “allergimat” og Catalyzator rullet inn med to tettskrevne handlelapper hun selv ikke forsto hva hun hadde skrevet på engang…

Til å begynne med gikk det ganske pent for seg, slik dette bildet viser, men etter noen hylleraders maratonshopping så begynte Catalyzatorkroppen å bli veldig uvillig til ryddig samarbeid og før handlevogna hadde rukket opp innspurten mot kassa så var den overstappfull av allskens mat som hadde funnet veien oppi underveis, det må ytes stor beundring over vareutvalget hos ICA (selv om det er fryktelig dyrt desverre) som faktisk har mengder med ulike alternative matvarer for oss med allergier og andre rare diagnoser og Catalyzator kommer nok ikke til å lide sultedøden med det første nei, får bare håpe matlysta kommer tilbake… 1644 penger ble betalt for matsankingen og så ble det levert femukerstipping til Ekstra, Viking, Lotto og Joker og attpåtil tippet noen tilleggskuponger for den kommende onsdagens VikingLotto også og 870 penger fløy ut der totalt… bare for denne gangen altså, sliktno er trossalt ikke innenfor den økonomiske garasajerammen på nåverende tidspunkt men så var det jo for fem uker fremover da 🙂

Neste stopp var Rema1000 hvor Catalyzator skulle hamstre litt salatmat i sånne ferdige beger med pasta, kylling og dressing, kjempesnaddermat og lettvint når en har en slik overbelastet Catalyzatorkropp etter en sånn handletur som ikke er helt uten konsekvenser under rådende forhold. Selvfølgelig var det også hos Rema1000 noen hyllemeter med allergimat osv så det ble plukket med noe småtteri herfra også og når innspurten gjennom kassa ble talt opp var det 328 penger, takk for handelen og velkommen igjen…

Det eneste som nå manglet var vann… ICA hadde prissatt sine femliterskanner til 39 penger så det var overhodet ikke aktuellt og Rema1000 hadde kun halvlitersflasker så det måtte litt tenking til… OKI, det ble kjøring mot nord og hjembygda og ingen stopp før det nesten ikke var noe mer igjen av hjembygda så langt nord som til EuroPris og der ble det shoppet både vann, søpplasekker, et par bokser samboermat og litt småtteri nødvendigheter som en nesten kan drite i liksom (dopapir altså) og mannen i kassa ville ha 429 penger å så kunne Catalyzator begynne på hjemturen… det var på tide å koble inn 4×4’n igjen…

HOME sweet blooddy snowy stupid damn garageHOME… Og en påminnelse om at frontruta på bantodostmobilen burde få en vask og det gjelder nok helt sikkert egentlig hele bantodostmobilen også men det er fremdeles vinter så det er nok lite håp om at det kommer regnværsdager som den kan stå ute å dusje i på en stund ennå…

Tørningsnurrings på tunet og rygge opp bakken og opp over snøhaugen og trygt inn i garasjegarasjen og endelig hvile…

Vann vann vann… Men alikevel kun nok drikkevann til ca 12 dager så hvis noen lurer på hva Catalyzator ønsker seg så er det drikkevann, huff… det er tungt å bære for en sånn skranten kropp altså…

Mat uten hvete, mat uten soya, mat uten melk, mat uten mais, mat uten tomat, mat uten ris… og litt enda mer mat… og tilåmed noen pakker doruller og annet av nødvendige lagervarer … og nesten alt sammen totalt fritt for det som vistes i blodprøvene… Syns nesten Catalyzator var flink med shoppingen idag 😀

Senere… meget senere, når Catalyzator satt å gomlet på gulrota si og studerte sine nyinnkjøpte apotekvarer og ventet på oppdaterte nyheter i nrk’s Dagsrevyen… så dukket en søvning samboer opp å ville inspisere. Alt nytt som kommer inn i garajen blir nnspisert av den Gule samboeren og hemligheter nytter det ikke å ha foran snuta hans iallfall.

Jepp… Sånn var den dagen og nå er det langt på kvelden og Catalyzator som har hvilt på senga i hele efta etter shoppingturen idag med hodepine, skallebank og migrenetendenser får antageligvis ikke sove på lenge… *sukk*

Catalyzator rusler bort i kjøleskapet og tar seg et glass kald deilig Havremelk 😀 nammmmmmm 😀