14. Mars…
Dagene snegler seg avsted i skogen…

Det har vært en nedtur i skogen en stund og Catalyzatorkroppen har vært så dårlig form at det ble vurdert overlevelse på Wasa knekkebrød å grumsete pumpevann… men et kraftløft uten sidestykke ble alikevel gjennomført rett før helgen, etter flere dagers utsettelse, og litt matshopping med betydelig manko på planlegging og fantasi ble resultatet. Dog må det innrømmes at det alikevel gav ett lite hakk bedre matlager enn ingenting så det får gå som det gikk.

Utenfor garasjeveggene er det livlig omkring ei kjekspakke som ikke ble godkjent av matintoleransekontrollen og når en klatrer litt oppetter veggene å slenger kamera opp i vindusglugga med rikelig zoom så får en alltids noe bevegelig inn på linsa 🙂

Mat kan være så mangt… frokost er et ikketema her i garasjen og lunsjmat skrev jeg jo om i forrige innlegg så idag blir det bilde av en nyoppfunnet kveldsalat ala Cat…

Denne kveldskosen består av Pære, Banan og Eple skåret opp i biter og blandet sammen med store havregryn med Solhavremelk til og smakte himmelskt godt 🙂 Det skal alikevel tilføyes at dersom man ønsker en søtere variant kan det nok være meget smakelig å hive havregryna i ei fresende stekepanne med litt honning først… men altså… DET gjorde ikke Catalyzator fordi det rett å slett ikke var mer krefter igjen, knapnok fantes det krefter til å spise måltidet og DET er jo i all hovedsak det viktigste med mat da !

Ved nærmere ettertanke hadde jeg jo en kveldssalat i forrige innlegg også men den var jo basert på grønnsaker og Sognemorr med dressing på og kan på ingen måte sammenlignes med denne dessertvarianten.

Vel…
Selve matshoppingen før helgen tok desverre totalt kål på Catalyzatorkroppen igjen og derfor denne flere dagers forsinkelsen på et nytt dagboksinnlegg men sånn går nå dagene her ute i skogen mens det ventes på varme og vår…

————————————-

15. Mars…
Bare en liten vårlig oppdatering…

Det smelter under solen i Rygge idag men ennå langt frem til våren er her for allvor tror jeg, men det skimtes moderjord i flekkvise partier og håpet vokser for hver dag 🙂