01. April.
Catalyzator går tre steg fremover…

Illustrasjonsfoto: Slik kan det også gå…

Det er mange år siden Catalyzator kunne beskyldes for å ha sjumilstøvler på føttene men alt som skjedde iløpet av få dager i garasjen i skogen i uka som nå har gått fikk nesten Catalyzator til å føle seg effektiv for en gang skyld selv om ho egentlig ikke gjorde noen verdens ting. Først var det legetime med Superdoktor Ingrid som resulterte i fire A4-ark med resepter og forklaringer, så var det pristilbud på byggearbeider fra grave og sprengningsfirma og så kom spørsmål fra el-værket om flytting av kabeltrekket over husbyggingstomta og hvordan det skulle hensyntas, å så dukka det opp en forvilla vestfolding på flyttefot og jobbjakt som endte som Catalyzator sin personlige assistent og tilkallingshjelper. Alt dette iløpet av en meget kort uke og Catalyzator satt som et forblåst nek i døråpningen og tegnet og forklarte, noterte og underskrev og takket ja til samtlige smarte løsninger i alle retninger uten en eneste tanke på hvordan i huleste dette skal gå økonomisk…

*host host* Det går nok bra detta, sa myggen og drakk en slurk av havet som skulle tømmes for vann…

Det ble faktisk så mye at oppsummeringen ble for uoverkommelig og endte opp med denne lille oppramsingsnotisen i bloggdagboka, men iallfall skjer det ting 😀 og det varmer et ensomt sjukt skogshjerte en hel masse.

GOD PÅSKE smiley til ALLE både kjente og ukjente VENNER !