10. April.
Catalyzator bidrar samfunnssosialt …

Catalyzator har kjøpt seg en mann !
Jadda ikke tenk koffert nå… Saken er nemlig den at Catalyzator har nå bidratt til å senke arbeidsledigheten her i landet og har ansatt en mann til oppgavene som stadig tårner seg opp både innenfor og utenfor dørene i garasjen. Han er kjapp nok i oppfattelsen til at Catalyzator kan legge av seg uvanen med å gjennta alt fire ganger og han sier ikke nei til noesomhelst av Catalyzator sine merkverdigste påfunn, foreløpig iallfall, og han har funnet seg en midlertidig bopel som kun er en bitteliten superkort sms unna. Han er midt i den selvsamme krisealderen som Catalyzator selv befinner seg i og har stort potensiale til å bli miljonær før han fyller femti, han tipper jo femukers lotto med ujevne mellomrom 😀 I tillegg til ovenfor nevnte absolutte og nødvendige kvalifikasjoner så er han også sertifisert til å kjøre Catalyzator sin bantodostmobil ved behov og han har direkte linje inn til den kommunale tjenesten som har lovet å være lydhør for de tanker og ideer han vil måtte ha i sammenheng med å tilveieskaffe ytterligere hjelpemiddler for at Catalyzator skal kunne fungere i dagliglivet. Med andre ord er han på nåværende tidspunkt allerede kategorisert som “Drømmemannen” og må trå uhyre varsomt i Catalyzator sin ekstremt hårsåre nærhet for ikke å ramle ned av denne virtuelle pidestallen… Men med kun 10 timer i uken fra kommunens vedtakspanel så skulle vel egentlig ikke tiden strekke til for annet enn konsentrert hardt arbeid uansett så akurat den faren er pr.idag ikke så stor.

BILDET: Mann bytter utelyspære ved søppladunken.

En sånn mann kan helt sikkert brukes til veldig mye og det er nå under planlegging med ganske så mangt som har hanglet i garasjen de siste årene men foreløpig har det for det meste blitt shoppingturer til apotek, matbutikk, henting av post og slike daglidagse ting som Catalyzator ikke makter å få gjort. Mannen har også hjulpet Catalyzator med et par småting som Catalyzator ønsket å hjelpe sin tidligere “Nabo” med i hennes nye leilighet, slikt som å henge opp gardiner og montere ekstralås på døra og hente hagemøbler til “Nabo’ns” terasse osv. Med tid og stunder har Catalyzator tenkt til å utnytte den nå nyansatte mannen også ved kjøkkenbenken og til en mindre opprydding i diverse uthus og “Nabo”-hus og slikt som skulle vært gjort forlengst for at Catalyzator skal kunne få drømmen sin oppfyllt om å kunne flytte til et bedre tilrettelagt hus og nærmiljø, det hviler en tung byrde på denne mannens skuldre og Catalyzator sin jobb er å planlegge alt slik at ikke jobben tar totalt knekken på han…

BILDET: Mann reparerer vinduslysene på badet.

Det har blitt investert i mengder med ApotekVarer som foreløpig bidrar til å styrke Catalyzator sitt raknede immunforsvar og forhåpentligvis reparere det perforerte tarmsystem og vaske ut litt uønskede giftstoffer fra blodomløpet og andre krinkelkroker i kroppen …

Dagskjema blir sirlig ajourført ved hver økning av doser og remedietilskudd på lista og det meste innordnes i ukesdosetter hvor ett sett er før mat 3-4 ganger daglig og ett sett er etter mat 3-4 ganger daglig og i tillegg noen i flytende form som bor i kjøleskapet og noen “nattbordsbeboere” som tas rett før drømmelandet inntres…

BILDET: Et knippe ApotekRemedier

Zwartingen bidrar også så godt han kan og kommer med flygende fersk proteinmat mens den Gule stort sett kommer drassendes med firbeinte pelsproteinbomber av litt annen sort…

BILDET: Samboer leverer fersk middag.

Ja…
…det var ukens oppsamlede nyheter fra garasjen i skogen og Catalyzator ønsker alle der ute i det frittgående samfunnet en vakker og solrik helg 🙂