11. Mai…
Catalyzator spiser middag igjen…

Matvanene her i garasjen har jo i mange år vert påvirket av en stadig nedgang i helsa og kreftene har knaptnok strukket til å spise og det har derfor vert nødvendig å ty til ferdigmat av ymse slag men efter å ha gjennomgått grundige undersøkelser og analyser av kroppens deffekter så ble det komplett umulig å innta ferdigmat da disse så og si uten unntak inneholder en eller flere av de matvarene som dukket opp på matintoleranselisten.

Efter å ha levd på ymse matinntak nå i noen måneder så var overraskelsen stor da jeg kom over en variant av ferdigmiddag inne på nettsidene til en matprodusent: Trondhjems Erter, Kjøtt og Flesk ! Den nyansatte assistenten ble derfor sporenstreks sendt ut på shopping og i tillegg til den vanlige bæreposen med Havremelk, Gulrotjuice og Usukret FruktSmoothier i tillegg til 10 femliters dunker med drikkevann så kunne han nå også shoppe inn et par bokser middag til garasjehusholdningen.

Beundringsverdig kort innholdsliste hvor samtlige fire ingredienser er tilatte i Catalyzator sitt strenge diettkosthold 🙂 Erter, Kjøtt og Flesk + salt. Det er jommen ikke lett å finne informasjon om matvarer på internett men denne gangen lykkedes det altså og det kan også raporteres at det smakte uhorvelig godt 🙂 Nå pågår videre leting i håp om flere middager… litt kjedelig å ha kun en type middag og dessuten er variasjon i maten veldig viktig for å unngå forverring av tarmsystemets ødeleggelser så letingen fortsetter…

Ved siden av trappa på vei inn i garasjen hvor Catalyzator camperer har våren begynt å vise sitt blide ansikt og vitner om at det som om høsten dør under savnet fra varme og næring det gjenoppstår igjen når de rette forhold og tiden er riktig og viser at det er både liv og håp i fremtiden.

Fra vinduet på badet, der den “lille” AloeVera-planten har bikket over på siden for å få plass i den lave vindusglugga, kunne det også observeres at nabobonden atter igjen klargjorde den lille fliken av et jorde som strekker seg dypt innover i skogen og skal snart bugne av grøde.

Ja… det er desverre litt langt mellom oppdateringene fra garasjen for tiden på grunn av en stadig synkende formkurve… dagene består av å våkne og få i seg meddosiner og så er det ca 6 timer, JA 6 TIMER, med aklimatiseringstid hvor jeg prøver å få i meg “drikkemat” og når kroppen så tillater det så er det mere meddosiner og ordentlig mat og så kommer gjerne korte perioder med litt bedre våkenform iløpet av eftan/kvelden som jeg oftest nytter foran dataen og ser litt tv, men håpet er jo at fremtiden kan gi den utarmede kroppen litt mer krefter igjen og nå som kroppen er halveis inn i den første antibiotikakuren så går nok mesteparten av kreftene til å overleve… men overlevelse gjør en også sterkere og blir en sterkere så kommer også fremgang… og håpet er i behold 🙂

Til sist idag vil jeg bare minne om den internasjonale ME-dagen 12. Mai <-klikk link.

OPPDATERING 12. Mai …
Vil bare legge inn noen linker til andre bloggere som har vært ute i verden idag og levert flotte referat fra ME-Dagen på sine blogger.

MariasMetode om ME-DAGEN 12. Mai
og Filmen “Få meg frisk”

MariasMetode om Filmen i eget innlegg

SerendipityCat om ME-DAGEN 12. Mai
og Filmen “Få meg frisk”

RUTT sitt referat av debatten efter filmvisningen

Jeg vil også sende en stor takk til disse bloggerne og mange andre også for at dere gir oss/meg som ikke er utenfor veggene stort en mulighet til å få et inntrykk av hva som skjer der ute i den store verden av håp og fremtidsmuligheter 🙂