Det er ikke lett å være lydsensitiv og samtidig glad i musikk smiley

Når tv-kveldene fylles mer og mer av Melodifestivalen som snart går av stabelen så sier det seg selv at fristelsen blir for stor til kun å få med seg litt nyhetsendinger og Dr.House midt-i-uka selvfølgelig og dette medfører igjen at undertegnede ikke helt klarer å avstå fra å mene noe om dette festivalshowets deltagere og kvalitative produksjoner.

EN av disse har skilt seg ut fra mengden, ikke ene og alene basert på musikkens rytmiske og fengende takter men også fordi han i alt overmål viser en trygghet i fremføringen og glede som stråler ut fra hele hans vesen og fremtredelse på scene.

<!– WriteFlash('’); //–>

Det er langt fra sikkert at hele Europa er enig med meg om kroningen av året 2010’s Eurosongcontestwinner og kongen av showet blir muligens ikke hans tittel men her i undertegnedes lille garasjekrypinn i skogen er han hele showets vinner og humørspreder og derfor går mitt dagboksinnlegg idag til Milan Stankovic – Ovo Je Balkan (Serbia) som ukronet ESC-WINNER i førtid.

Og… hvis jeg tenker meg om… så må jeg nok også ta med Daniel Diges – Algo Pequeñito (Spain) som en sterk utfordrer til tittelen 🙂

<!– WriteFlash('’); //–>

Hva som skjer under finalen…? … nei … det er uinterresant her i skogen smiley

MVH/ Catalyzator ( selvutnevnt-esc-jurie-i-skogen )