12. Juni…
Catalyzator ramler i grøfta …

Ja… sånn visuellt sett liksom… “Hit eit steg… Dit eit steg… ramle i grøfta steg” … å det er ei dyp grøft :/ huff…

Det kom idag et brev fra kommunen med avslag på ønsket om plasseringen av mitt nye boligkrypinn og det betyr at jeg må bruke både store summer penger og kanske opp imot ett helt år på å søke dispensasjon i håp om å få lov til å plassere huset i trygg avstand fra trafoen som står plassert innpå tomta nede ved veien der hvor kommunen vil at huset skal bygges. Jeg ønsker god avstand til den trafostasjonen kombinert med muligheter for en liten hage og garasjebygning og derfor har jeg plassert huset innerst på tomta på ei fjellrøys/fjellkule. Slik kommunen nå vil ha det må jeg altså enten plassere hagen oppi fjellskråningen eller garasjen (kjekt å ha 4×4) og dessuten vil huset komme svært nært inntil trafostasjonen som nedgenererer høyspenten for området… vel… det blir ikke aktuellt så der stopper projektet.

Nå er jeg trist… :/