28. Juni…
Catalyzator som modell …

Jahaja tenker nok mine lesre nå, NU HAR DET KLIKKA FOR HO ! … men jeg kan forsikre om at “modellseansen” var i min egen private regi og fullstendig selvfinansiert og total fri for sponsing av noen slag. Den hadde kun sin bakgrunn i at jeg var uhyre fornøyd med mine nyinnkjøpte klær fra Stormberg 🙂

Egentlig begynte denne historien i vinter da jeg forespurte Stormbergs bloggende sjef om ikke de kunne produsere slike bukser som Curling Gutta brukte i OL ? men responsen i hans svar var svært forsiktig og ingen lovnader dukket opp… før nå nylig…

Som bildet over viser så er det ikke så lett å være både innkjøpsjef, påklederske og fotograf i ensom majestutt men jeg har iallfall gjort et forsøk på å vise at her er det Stormberg fra topp til tå. Tursandaler, bukser, genser og singlet samt jakke og for den som undrer hva jeg har under så har jeg faktisk undertøy fra Stormberg også 🙂

( Kolleksjonen består av: Svaberg D Tursandal (med hjemmestrikkede røde sokker i) Aura D multifarget bukse, Berg D bambusgenser, Svai SyntPro D singlet og Bukt Vindstop Fleecejakke. (Undertøyet har jeg selvfølgelig ikke avbildet da min karriere som modell er relativt sterkt begrenset men for den som lurer så kan jeg fortelle at undertøyet består av Sva D Topp og Sva D boxer. )

Som bildet over viser så ble klærne behørig testet i bil og det kan gis full skår på poengtoppen i behagelighet for både kort og lang biltur, de ble testet i en japansk utgave av en 4×4 med upåklagelig resultat både hva gjelder kvalitet og utseende.

Bildet over her viser heistest. Det ble nemlig også foretatt en mindre og enklere “heistest” da jeg for anledningen også skulle innom min forhenværende “Nabo” for å få karakterbedømmelse av kolleksjonen og i heisen opp til hennes utsiktsplatå i øvre etasje ble testen dokumentert med dette bildet. Kolleksjonen besto begge tester, Heis og Ex-“nabo”kommentarer, med overmåte høy score på både kvalitet og design/utseende. (Faktisk ble de så godt likt at jeg fikk i oppdrag å bestille noen nye klesplagg til henne også)

Siste bildet idag var også en test av selvutløser på kamera… og i anledningen også fremvisning av en sent, men kjempegodt, motatt bursdagspressang (Anthon Berg Marsipanbrød) fra en venn langt unna som hadde lagt igjen disse ved et besøk hos min forhenverende “Nabo” i påvente av at jeg skulle titte innom. Det kan ellers opplyses om at den ovenfor motepregede kleskolleksjonen var min egen bursdagsgave til meg selv, dog litt sent dokumentert på bloggen men det sies, Det som kommer sent kommer godt 🙂

Ja… sånn gikk det moteshowet… Fornøyd og glad vinker jeg så vakkert jeg kan fra skogen og håper ikke jeg har hverken skremt eller fornermet noen med mitt lille moteshow i dagboka mi 🙂

Hej Hej… hemskt mycket hej 🙂