8 – 9. Juli…
Catalyzator oppdaterer mange dager på etterskudd…

Formen har vært ille igjen og etter en liten mental påkjenning mede dype falittærkleringer i byggeavdelingen så måtte det tenkes nytt og slikt kan være hasardiøst utfordrende for den utmattede kroppen i garasjen.

JA… når vi er inne på “garasje” så må jeg melde om rikelig familieforøkning oppunder takbjelkene i år. Foreløpig har “oppundertakhusokkupantene” fått to kull som nå er flyvedyktige og svært vanskelig å zoome inn med skjelven hånd men fotoavdelingen gjør så godt den kan og forhåpentligvis vil det komme bedre resultater siden… så lenge det er liv er det jo håp 🙂

Borti skogkanten er det også et yrende liv og det ser ut til at det også her har blitt en relativt stor familieforøkning denne sommeren fordi det nå er observert en ny tue i stor voksehastighet kun noen få meter unna den gamle så nå begynner det å ligne på skogsmanhatten borti nabolaget her 🙂

Det ble nødvendig med en tur ut på fire hjul og etter å ha samlet krefter i hvilemodus noen dager så ble den motoriserte avdelingen aktivert fra sin dvale og beordret ut på en bitteliten langtur… Selvfølgelig måtte det regne akkurat den dagen men siden den motoriserte hadde lengtet etter en vask i svært lang tid så slo jo dette “to fluer i ett smekk” så en måtte jo egentlig si seg fornøyd med værforholdene, og sjøl så satt en jo tørt og godt så ingen klager ble notert.

Langtur og tunnellkjøring hører liksom ihop enten en skal den ene veien eller den andre veien men noen tuneller går liksom litt dypere enn andre og denna går dypt under havet… blobb blobb blobb…

Efter ett spennende møte og diskusjoner om både høyder, bredder og lengder, lover, forskrifter og dypvannsbrønner så var vi så enige som ei sol på skyfri himmel så forhåpentligvis kan byggeavdelingen nå se frem til at det blir orden i sakene selv om det blir en ganske drøy forsinkelse og ennå en vinter må overleves i de dype skoger og garasjetilværelsen der veien slutter… eller egentlig har veien slutta for lengst når en når frem til garasjen men såntno bryr ikke byggeavdelingen seg noensomhelst om, her tenker vi kun i fremtidsperspektiver nå.

På hjemoverveien ble en obs på noen hjernedødt i veien… HALLO ! SYKKELSTIA DER UTE PÅ HØYRE SIDE !!! hjernedøde vet ikke hva sånn sykkelsti brukes til nei tenk. Motoravdelingen vurderte å tilby dem HC-kortet sitt men lot det vær… dem ville nok ikke skjønt det hintet…

Som vanlig ble både byggeavdelingen og motoravdelingen både utgått, utslått og totalt sjakkmatt i dagesvis av slike reiseutskeielser og gleden var enorm da det hørtes en velkjent lyd borti veien som egentlig slutta lenge før den rundet inn på tunet foran garasjen… en langveisfarende som planla et lite kaffestopp ble dermed shanghaiet og nektet utreisestillatelse på ubestemt tid..

For at ikke den shanghaiede langveisfarende skulle kjede seg mens han var i garasjens varetekt så fikk han lov til å kose seg med litt sårt tiltrengt oppryddingsarbeide i diverse uthus… gleden var også stor når den utmattede kunn skue at den langveisfarende hadde klart å redde stuebordet fra opphogging til ved og enkelte andre klenodier ble også ivaretatt for fremtidig bruk. Dette er luksus 🙂 selskap, kaffeprat OG ryddehjelp samtidig 🙂 som å høre nattergalen i sommernatta…

Vel… dette var mange dager smørt sammen på en gang for å komme litt ajour med nesten to ukers manko på dagboksblogging… og dette siste bildet idag er garasjeboerens blomstervenn… gjenstridig og full av overlevelse men kanskje litt kort blomstringstid og ikke nødvendigvis den som enhver ville ha som førstevalg i sin hage…

Og så videre…

10 – 11. Juli… Mer komprimert oppdatering …

Den langveisfarende måtte utnyttes så godt det lot seg gjøre og en uplanlagt shopping var en utmerket løsning på opptil flere problemer på en gang.

Det ble shoppet drikkevarer…

Og det ble shoppet spise og lesevarer…

Og når den langveisfarende hadde fått jobbet seg ujevnt og trutt gjennom helgen i skogen og forsvant som helgenens skygge bortover veien som egentlig ikke stoppet der den begynte så hadde terrenget omkring garasjen endret form… på-en-måte…

JeppHeppHepp å sånn gikk resten av den helgen.

GOD JULI til dere alle 🙂