25. Juli…
Catalyzator og manglende oppdatering …

Det er stille i skogen og det har vært langvarig med stille dager. Ikke fordi det nødvendigvis er nytelse i stillhetsform men av den enkle grunn at Catalyzator har vært veldig dårlig igjen. Så dårlig at de fleste dager har hun ikke engang orket å titte ut av glugga for å sjekke været engang og matinntak har for det meste bestått av det som har vært å finne i kjøleskap og lagerhyller i flytende form… havremelk, appelsinjuice og gulrotdrikk *sukk* og her en kveld som matlysten og kreftene var bittelitt bedre skulle det nytes en pakke kalkunpålegg men desverre var det noe produksjonsfeil i liminga på pakka og den viste seg å lukte guffegørrkvalmt så det ble nok en skivebom og godnatt istedenfor mat den kvelden.

smiley

VelVel… dager går og dager kommer og de dagene som kommer er uansett viktigst så Catalyzator ser fremover med falkeblikk og har håpets dør på vidt gap… det kunne jo hende at lykka snur ? 🙂

smiley

GOD SOMMER 🙂