31.Juli – 04. August…
Mange dagers oppsamlet etterslep…

Dagene raser avsted uten mål og mening for Catalyzator for tiden, følelsen av endeløs venting på ingenting kan noen ganger gjøre dager og netter til punkter i almanakken helt uten innhold for hukommelsen på-en-måte …

… men plutselig så skjer alt på en gang … og når dagene virket som gråest så dukket solen frem og avleverte den langveisfarende som camperte seg inn i den forhenværende naboens hus neddi skogen i påvente av sin neste tur ut i den store verdenen han lever og ferdes i når han ikke er på jobb der ute en plass i det store oseanet…

En sånn langveisfarende som også inntar kjøkkenet med en svært kledelig presisjon er uhyre høyt elsket i garasjen og får umiddelbart utlevert en helt egen tumleplass tett inntil hjerteroten…

Egg og bacon, enkelt, supergodt og greit, men når det serveres fra en ekstraordinær persons velvilje så betyr det så uendelig mye mer enn bare et måltid å bli mett på … å GJETT om garasjeboeren ble mett 😀 Nammmmmmmmmm 😀

Storopprydding i den forhenværende naboens hus neddi skogen avslører at lagring av matvarer, både innkjøpte og hjemmelaget, har vært storslagent i den mørke matkjelleren men det meste hadde nok desverre utgått på dato allerede for flere ti-år siden… det var nesten så den langveisfarende måtte sloss for å få tømt lageret, levende organismer har jo som kjent ofte en stedegen hjemmefølelse som ikke alltid er villig til å skifte bostedsadresse sånn helt frivillig. Den langveisfarende vant kampen og varelageret fikk på nytt se solens lys før sitt endelikt…

God gammel årgang ble offret ut i naturen (hvis det kommer meldinger om småfulle ville dyr i skogene omkring Rygge så er det altså… ) og emballasjen behørig plassert på nytt lagerpunkt for videre betekningstid gjeldende dets videre liv…

Den grønne bantodostmobilen måtte stå til tjeneste for å frakte unna en del mindre objekter som ikke er ønsket i mellomlagring på gårdsplassen og efter møysommelig stabling og diskusjoner om hva som var værneverdig eller ikke ble det to turer på dynga med veiing inn og ut og beregning av kilopriser og vips så var leveringa ordnet i sorteringskontainere og bortevekk fra den tunge skulderbyrden… Kjekt å ha lastebil når en har en slik langveisfarende husokkupant i nabolaget 🙂 … dog er det ennå mengder på mengder på mengder igjen i lageret… uhu…

Mens den langveisfarende jobbet som en utskremt slavearbeider i huset neddi skogen og alle dets kriker og kroker så benyttet garasjeboeren muligheten til å inspisere (og å plukke noen dessertposjoner) blåbær neddi hagen… namm… nammm… nammenammm 😀

Innimellom den langveisfarendes stabling av utrangerte lagervarer fra huset neddi skogen og blåbærplukkingen som garasjeboeren foretok på utsiden av det samme huset så måtte det inspiseres litt og foretas en avveining for hva av varelageret som skulle bli sortert for videre liv… slikt er alltid vanskelig men med flere utsorteringskapittler og gjentagelser så blir det nok til sist overkommelig det en bestemmer seg for å ta med videre til neste veikryss…

Mangfoldige velsmakende middager senere, dager og netter i sommervarm skog, og timer på timer med koselig kveldsprat måtte garasjeboeren godta å vinke farvell til den langveisfarende igjen… kjør vakkert og nyt ferien, du er allerede savnet BARE-SÅ-DU-VET-DET … på-en-måte … 🙂

Solen skinte og omgivelsene rundt garasjen hadde atter igjen endret form…

Garasjeboeren skal nå ta det helt med ro noen dager …