09. – 11. August…
Catalyzator på langtur igjen …
smiley

Langtur og masse bilder… men desverre ingen krefter til å sitte ved datan og foreta utvelgingen og redigering av bilder for web.

Dagene raser asted i sitt vanlige tempo mens kroppen protesterer på ethvert forsøk på å “leve” disse dagene liksom.

Men… et lite resyme av turen vil jeg alikevel mobilisere krefter til å tvinge meg til å forfatte, i en smule korthet iallfall.

Turen gikk til nordlige strøk av det østlandske lavland, nærmere bestemt Lillestrøm og Helseklinikken hvor jeg har min eminente lege som hjelper meg gjennom de medisinske irrganger. Det ble levert en boks med nye prøver fra både øvre del av kroppen og den midtre og nedre dels innvollsresultater og nå blir det å vente en måneds tid på disses prøvesvar mens jeg skal innta ennå en antibiotikakur før jeg får en nyoppdatering av den videre behandlingsplanen.

Formen har vært dårlig de siste ukene og påkjenningen efter reisen gjorde igrunn ikke kroppen noe bedre så dagene rusler avgårde i sitt eget tempo uten at jeg forstyrrer det noe nevneværdig på-en-måte…