13. August…
Catalyzator og Grønningen på en siste tur …

For folk flest så er en bil en gjenstand med motor for å komme hurtig dit man skal og eventuellt hjem igjen men slik er det ikke her i Garasjen… En bil er langt mer enn et transportmiddel på 4 hjul… Grønningen var liksom et familiemedlem og kjæledegge, og nå har Grønningen reist til et nytt hjem.

Egentlig skulle jeg bare møte en fyr ved fergeleiet i Moss fordi han ville se bilen men han poengterte i telefon at han også hadde planlagt å se på flere biler iløpet av helgen så det var kun for å se den. Jeg heiv i meg en neve smertestillende og tok turen inn til Moss og ned til fergeleiet for å møte fyren, og hadde som vanlig min Co-pilot på dæsjh’n og terningene dinglendes i speilet i frontruta.

Det var som vanlig masse trafikk som rullet av ferga da den la til og jeg ventet spent på om det var to gangstere (han skulle ha med en kompis for å se på bilen) som skulle dukke opp…

Etter en lang prat om bilen og studie av diverse kvalitative suriumsfagtermer tok vi en prøvetur gjennom byen og en rask ferd på E6 for så å returnere til fergeleiet og da trodde jeg at jeg kunne kjøre hjem igjen… men slik gikk det altså ikke. SOLGT og shake hands.

Vi tok så turen utover i de dype skoger og skrev kontrakter og byttet kontofyllmasse og jeg tømte bilen for rot og skrot og alskens stæsj som ikke skulle bli med videre på Grønningens nye reise. Dermed var saken avgjort og jeg kunne knipse et bilde av en lykkelig ny Grønningeier.

Farvel Grønningen, vi har hatt 7 fine år sammen, mange gode minner og fine turer ble det og nå håper jeg du gir din nye eier et godt liv i mange år 🙂

Salget av Grønningen var kjærkomment økonomisk tillskudd til mine planer om bedre bosted i fremtiden og nå kommer jeg et stort steg videre i planleggingen av ett bedre liv 🙂

Kveldsmaten ble enkel etter utskeielsen med salg av bil så i all enkelthet ble det inntatt en stor posjon agurk, sognemorr og sesamknekkebrød mens jeg drømte meg dypt inn i hustegningspapirer og nye muligheter… men akkurat nå … blir det nok litt ekstra hvile i helgen 🙂