FLERE DAGER’s OPPDATERINGER…

21. August…
Catalyzator får litt nødhjelp …

Det er ikke alltid at Catalyzator får helt med seg hva som skjer på utsiden av garasjeveggene…

…men plutselig så var den langveisfarende på plass igjen og han klarte selvfølgelig å finne egnet stoppested helt av seg selv…

Medbrakte handelsvarer ble behørig plassert på kjøkkenbenken og videreforedlingen var igang nesten før garasjeboeren rakk å tenke *sulten* …

Det ble som vanlig servert masse deilig mat av den langveisfarende og Catalyzator hadde ett upåklagelig døgn i svevende lykke mens den langveisfarende fordrev ledig tid med det evigvarende ryddeprojektet i nabohuset, det er dager som rett og slett bare mååå få sin egen minnebank med påminnelse for fremtidig bruk (LESES: Med håp om stadige gjenntagelser for kjøkkenbenkaktiviteter) 🙂

——————————————————————-

25. August…
Catalyzator får planleggingshjelp …

Når det skal planlegges bedre bopel kan ting bli svært vanskelig om byggherren (i dette tillfelle byggkvinnen) er i ur-dårlig form… men når man har kontakt med et dyktig firma som vet hva service er så ordner det meste seg underveis og plutselig så ble hele planleggingskontoret flyttet fra Setskog i Aurskog-Høland og ut i de dype skoger i Rygge i Østfold for en konstruktiv planleggingsdag om hvordan tingenes tillstand skal fortone seg i fremtiden.

Salgsjef og teknisk sjef med byggelederkompetanse og arkitektonisk erfaring i absolutt særklasse inntok garasjen med både pc, printer og papirmøller i stor skala, mobile kontorfasiliteter på strak arm.

Planleggingsdagen ble totalt sett så komplett som overhodet mulig og som om den var regisert av en konge på området, undertegnede husket faktisk også å servere kaffe 🙂 det eneste Catalyzator savnet var en sekretær som kunne notert alle de rare utsagnene Catalyzator fremsa og samtidig hadde det jo vært kjekt for kroppen å få i seg litt mat underveis… men sånn ellers så synes Catalyzator selv at dagen uansett var vellykket og at planleggingen av ny bopel nå kom et langt stykke lengre på vei mot målet 🙂

Dagene går stort sett i sitt eget tempo men akkurat nå føler Catalyzator at hun har bidratt bittelitt til å fremskynde prosessens gang og kompletthet og det føles iallfall litt bra 🙂