13, September…
Catalyzator lar dagene suse …

Garasjeboeren har nå innsett at drømmen om å slippe flere vintre i det ugjestmilde ufremkommelige skogsområdet har glippet totalt og planlegger atter igjen i overlevelsestrategier for den nærmere fremtid. Normalt sett burde en jo ha gitt opp for lengst når motgang på motgang på motgang kakker en i pannebrasken men merkelig nok er den iboende naiviteten ennå levende og bidrar med noe som holder livsgnisten varm ennå en stund.

En titt inn i matvarelageret kunne avsløre at den forbipasserende nødhjelpsreisende to-hjuls-turristen som Catalyzator hadde besøk av for noen dager siden hadde bidratt til lettvint men absolutt nytelsesrik luksusmiddag 🙂

Med litt bistand fra garasjens eminente hushjelp Mr.Whirlpool og påplussing av noen “leftovers” fra gårsdagens lunsj (som besto av nydelig frisk salat og reker) så ble det en fortreffelig velsmakende middag 🙂

Den Zwarte hadde funnet seg en knasende god middag helt selv og holdt (på ærbødig avstand) matmora med selskap under måltidstimen 🙂

Utenfor garasjen er fargene i endring og stadig oftere er temperaturen faretruende lav om natten men både de to firbeinte og Catalyzator holder stand og forbereder seg på den kalde årstiden igjen så godt det lar seg gjøre, nødhjelpsbistand utover vinteren kan jo risikere å måtte bruke truger etter hvert…

… men foreløpig har ikke Catalyzator begynt å bekymre seg for akkurat det… det er jo ikke hennes problem liksom 🙂