01-02-03. Oktober…
Catalyzator gjør drastiske endringer…

I et annfall av trøsteshopping ble det gjort tildels store utskiftninger av gammelt mobiliseringsmateriell i garasjen. Catalyzator har i lang tid, lengre enn mulige innrømmelser vil antyde, slitt med utrangert og overtidsdatert elektronikk i garasjen og nå ble det resolutt satt strek, en tykk strek.

Det egentlig ikke så gamle kamera av typen Canon ixus 75 hadde i lengre tid slitt med sviktende programvare/automatikk med sin eiers tendenser til neglgnaging som resultat og fikk nå innta den evige hvile til fordel for en nyere variant med det klingende navn CANON ixus 105 (hele tretti tall mer i nummerrekken må jo bety at det er minst tretti ganger bedre … ikke sant 🙂

Et annet mobiliseringsverktøy med betydelig eldre årgang var Catalyzator’s LapTop… den gamle trofaste alltid nærværende Toshibaen hadde vel egentlig gått ut på dato for flere år siden men i manko på en god arvtager til tidsfordrivet i garasjen så holdt den stand nesten inn i evigheten (og det må jo bemerkes at den fungerer aldeles utmerket, på sin særegen måte, ennå)

Den nye følgesvennen i kommunikasjonsverdenen heter forøvrig LENOVO ThinkCentre A70z og er en skikkelig lekkerbisken å ha som garasjekompis i stua, kompakt, godt utstyrt innvendig og selvfølgelig med matt skjerm må vite 🙂

Lange gråe dager i garasjen blir også, noen ganger, plutselig avbrutt av en omreisende livsnyter i sofamodus…

Til tross for at det regnet huffsegufsent utenfor garasjens lune vegger så ble besøket kort, alt for kort, og den omreisende rullet videre på sin trofaste ganger i verdenen der utenfor.

Ja… det var det som var av nyheter fra garasjen for idag… Hoppla livet bumper videre 🙂