10. Oktober…
Catalyzator merker ingen forskjell …

Nope… det er liksom ikke så stor forskjell på ukedager og helgedager her i skogen og det eneste som skiller den ene dagen fra den andre er været, men om det skulle være fint vær så merkes egentlig ikke det så mye heller på en vanlig dag egentlig… men dersom lykka står den garasjeboende bi så klaffer det en gang iblandt med godvær utenfor døra og “godvær” i kroppen samtidig og krefter til å være litt ute å nyte frisk luft 🙂

Den Gule garasjesamboeren så mer eller mindre sjokkert ut fra sin plass oppi tuntreet når garasjeboeren plutselig befant seg på utsiden av garasjedøra for å innta litt etterlengtet frisk luft og testing av nye kameraet.

For å gjøre en kort historie så lang som mulig så kan det fortelles om ivrig knipsing av høstfarger og frittgående garasjesamboere men som vanlig var ikke fotografen såååååå veldig god form, kombinert med kulda som grov seg hissig gjennom fire lag teddyfleece å gjorde fotografen rimlig skjælven i avtrekkern, at bildene ble ikke noe særlig å vise frem pluss det faktum at uvant med nytt kameraet gjorde at de virkelige blinkskudda forsvant i fomling med å få kameraet skuddklart selv om på-knappen sitter på samme sted som gamlekameraet.

VelVel… dett var dett og ikke så veldig mye å legge ut på nyhetsbyråenes hotline liksom… *sukk* Vinker vakkert fra skogen til alle som surfer innom 🙂