13. Oktober…
Catalyzator foretar et rått oppgjør …

Dagen idag begynte omtrent som vanlig… med et bittelite unntak, vekkerklokka smellte igang litt tidligere enn vanlig oppvåkningstid for å være sikker på at kroppen var klar for utflukt til rett tid og dagens utflukt var det årlige besøket hos tannlegen. Det ble desverre ikke nok krefter til både å foreta utflukt og samtidig holde fotografen igang på digitalfronten så det hele ble kun en opplevelse uten annen dokumentasjon enn et mindre innhogg på kontoen og kvitteringslapp som minne. Ærendet ble forøvrig premiert med uttalelsen: NULL HULL 😀 *Phuuuuuuust letta ut*

En liten ekstra stopp på veien hjem var innlagt i dagsprogrammet og efter en bedre middag hos den tidligere *Naboen* i skogen så bar det hjemover til garasjen i de dype skoger og hvile.

Hvilen ble senere på kvelden avbrutt av en bærepose levert på døra…

BÆREPOSE ??? har det klikka for fotografen nå ? ! ?

Bæreposens innhold 🙂
En diger klædd med nykværnet elgkjøttdeig og to hærlig elgsteker var innholdet i posen og garasjeboeren måtte skride tilværket og foreta et rått oppgjør å få pakket det ned og fryst det så raskt som mulig og kan nå se frem til deilige middager utover vinteren 🙂

Selv om det er forbundet med rikelig ulemper å bo slik langt til skogs når en er blitt ufør og ikke helt selvhjulpen lenger så må det nok innrømmes en viss stolthet over å være en del av den omkretsen (grunneier) som nyter godt av utfallet av årets jaktlags bravader i skogen. TAKK til årets ElgJegere i Rygges dype skoger 🙂