20. Oktober…
Catalyzator titter ut av glugga …

Efter to døgn med nesten sommertemperaturer utenfor glugga og regnvær som ville vært en vestlandsstorm verdig så skinte sola fra krystallklar himmel mens gradene holdt seg faretruende nært den blå skalaen.

Ved nærmere ettersyn i vindusglugga kunne garasjeboeren observere et rullende hus… og det rullende huset var tydeligvis på vei til der veien stopper, garasjen !

Den Gule Bergenseren er som kjent ikke så veldig sosial av seg (smittet av matmora?) og utrykkte en gretten grimasie før han resolutt og med et gigantisk byks forsvant ut av garasjevinduet og strøk til skoges mens han mjauet: “This garage isn’t big enough for both of us” miiiiijauuuuuuu… ffffhhhresshhhh . . .

Huset som kom rullende ble parkert og sjåføren satte igang med tillaging av næringsmiddler…
(Nå kunne den Gule bare angre på rømningen, hahaha mer på oss !)

Efter inntak av næringsmiddlene hadde husets sjåfør noen ting han skulle studere… menn har det med å studere ting… innkjøpte ting som kan trykkes på og sammen med duppeditter som kan kobles og sånn… Jaggu godt at garasjen er utstyrt med en godt egnet sofastudieplass 🙂

To hus som står ute om natta… garasjehuset har nå fått litt selskap av et hjulhus langt ute i skogen der veien slutter…

Vel… *synger*: Når nettene blir lange å kulda setter inn, da sier vesle garasjeboer til langveisfarervennen sin, hvis ingen kjører i grøfta men passer seg for den, da skal vi alle sammen snart få fylt en søpplakontainer igjen 🙂

INFO TIL LESERE: Arbeidshelg med søpplarydding og kontainertransport på gang så hvis noen lider av overdrevent arbeidslyst så er det bare å møte opp i skogen :))))