25. Oktober…
Catalyzator oppsummerer arbeidshelgen …

En helg kan jo brukes til så mangt… Og det er nesten utrolig hva en slik langveisfarende kan få til når han kommer på besøk til garasjen inni huttiheitaskauen. Undertegnede har egentlig kun bidratt med å distrahere, fly iveien, mase og skravle i bøtter og spann så resultatet som disse bildene viser er helt og holdent kun forårsaket av at den langveisfarende liksom på-en-måte er ustoppelig i gjerningsøyeblikket når han har satt igang noe…

Først kom det en stor bil og avleverte en lenge etterlengtet søppladunk i størrelse XXXXL …

Det var nødvendig med litt hjemmebrenning i forbindelse med oppryddingsarbeidet og undertegnede kan bekrefte at varmen ved bålplassen var effektiv …

Selvom bålplassen ble gjetet i flere døgn så ble den XXXXL-store søppladunken etterhvert full til randen alikevel og planleggingen videre avslørte at dette nok måtte gjentas minst en gang til før både gammelhuset og diverse uthus er rensket for opplagret gods gjennom noenogførtiår sånn omtrent men det neste kapittel av denne ryddeprosessen er ennå ikke skissert helt i tid og rom.

Den langveisfarende har også meget prisverdige huslige tendenser når han svinser innom garasjen og kan her skues i ferd med å støvsuge over kjøkkenet hvor lamper og ledninger har samlet hybelkaniner an-mass i opptil flerfoldige år… (Kan det rett å slett være at han begynte å bli lei av det ekstra “krydderet” som til stadighet ramlet ned i hodet på han under kokkeleringen av næringsmiddler til garasjeboeren ? )

Det var også planlagt en liten utflukt… SHOPPING 🙂 det ble shoppet mat og mat og mat og ennå mere mat og atpåtil ble det fikset noen shoppingting som min tidligere “Nabo” hadde annonsert på en telefonisk ønskeliste.

Den langveisfarende skiftet også hjul på “Nabo’ns” lille blå 4×4 slik at den skal være godt utrustet for nødutrykninger utover i den hvite årstiden vi nå ramler inn i. (Undertegnede har nemlig konfiskert den lille blå 4×4’n fra “Nabon” på ubestemt tid fordi det er en smule håpløst å sitte langt utti huttiheitaskauen uten bil og med et TT-kort fra kommunen som holder til å reise i matbutikken en halv gang pr måned)

Den forhenværende “Nabo’n” var så kjempeglad for å få besøk at hun vartet opp med en nydelig middag til oss og koselig skravletime rundt bordet 🙂

JeppJepp, det var referatet fra en “foreløpig” langhelg i garasjen og verdenen utenfor, nå står ny time hos doktor på lista om noen dager og det forutsetter hvile hvile og hvile først.

*Vinker vakkert og smilende fra skogen* 🙂