27. Oktober…
Catalyzator på tur ut i verden …

Når en er utstyrt med en dedikert “privatsjåfør” for anledningen kan en uoverkommelig strevsom dag rett å slett huskes som en god opplevelse når en summerer i ettertid…

Dagen startet egentlig lenge før Catalyzator hadde våknet i alle kroppsdelene på-en-måte og første del av transportetappen føltes mest som psycofysisk terror…

“Privatsjåføren” hadde null feilmargin og Catalyzator ble avlevert i god tid til både SuperDoktorTime og perforering med remedietapping for utsending og analysering i det store ytland på andre siden av atlanteren…

Etter at det medisinske ærend var unnagjort gikk turen videre og “Privatsjåføren” svingte innom en Statoil for bunkring av drivstoff og Catalyzator ble servert en diiiiiiger og aldeles smakelig lunsj 🙂

Neste stoppested var midt inni hovedstaden hvor Catalyzator har et juridisk bekjentskap fra sitt tidligere liv og som nå kommer til nytte i forbindelse med den tidligere omtalte husbyggedrømmen som har gått totalt i grøfta. Enkelte saker bør man rett å slett overlate til fagfolk og denne saken er nettopp av en slik karrakter at Catalyzator trenger profesjonell bistand for å få orden på livet sitt igjen.

Turen hjemover, efter å ha opplevd både medisinske råd og juridisk veiledning, føltes godt og en vet jo at lyset der fremme i tunellen kan virke smått men det kommer nærmere 🙂

“Privatsjåføren” hjalp også Catalyzator med å plukke med litt overlevelsesproviant for de nærmeste dagene da en jo vet at en slik utflukt krever litt ekstra planlegging for å greie seg i dagene derpå når en er en sånn eremittboer langt uti huttiheitaskauen…

Dagen ble avsluttet i garasjens lune hjem med et nyyyyyyydelig elgkjøttdeigmåltid som “Privatsjåføren” laget til før han også skjemte bort Catalyzator med nystekte vaffler til kveldsmat og Catalyzator var meeeeeeeget fornøyd 🙂

Jepp… sånne dager er jo egentlig det en drømmer om, dager en selv ikke fungerer til å fikse men noen tar kontrollen over problemene og ordner det som må til for å få det hele overstått og attpåtil legger til noen bortskjemmingsfaktorer både underveis og i kveldstimene etterpå. God varm klem til “Privatsjåføren” 🙂