05. November …
Catalyzator på etterskudd …
oppsamlede dager 1. 2. 3. og 4. November.

Catalyzator har i det siste hatt gode dager, ikke sånn medisinskt sett men på det mer bekvemmelige planet liksom, deilige hjemmelagede middager og uvurderlig hjelp til å få orden på en del praktiske ting og gjøremål som lenge har vært neglisjert.

Det har blitt fikset og ryddet og sendt avgårde utallige kubikk med søppel og vinterforberedelser hva gjelder proviantering og antifrysemiddler har blitt ordnet i hopetall.

Som nevnt tidligere har det blitt ryddet i diverse hus og uthus og når ryddehjælpa rydder og sorterer effektivt så finner en noen ganger glemte ting og en slik glemt ting ble tatt inn i garasjens lune stue og montert av en omreisende montør som tilfeldigvis befant seg lagelig til for utnyttelse.

Garasjeboeren er jo som kjent ikke så veldig mye i bevegelse og nå som den kalde årstiden hamrer på garasjedøra så blir det ennå mindre av den slags og da kan det jo være på sin plass å legge tilrette for litt mer passende innendørsaktiviteter… joda en har en ukuelig opptimistisk tro på fremtiden så det blir nok ett og annet åretak og selvom en er diagnostisert i nedagående kurve for øyeblikket så skal en visstnok “aldri si aldri” … og humøret er overraskende nok oppadgående 😀 … ! ?

Det ble også montert et dobbelt hyllearrangement for lagring av vinterfludium ( vinterfludiumet ble forøvrig både transportert og stablet på lageret av den samme omreisende montøren som til stadighet lot seg utnytte til det nesten grenseløse... ) og dette forårsaket også at det oppsto en ypperlig plass til å få hengt opp hybelkaninsuger’n som har ligget på gølvet i noen år…

… når ting skjer rundt en og en i noen perioder plutselig har noen å prate med nesten hver dag så kommer opplevelsen av hva en faktisk savner veldig sterkt innpå livet. En får liksom ikke den samme responsen av å snakke med veggene eller se på tv’n og pc’n liksom… ( dessuten lager ikke tv’n eller pc’n middager og tar oppvaska etterpå ) … men det viktigste er alikevel å høre en annen stemme enn sin egen, diskutere litt med et levende menneske som har egne meninger og erfaringer om ting er faktisk noe av det mest verdifulle som finns… savnet blir stort, veldig stort, uansett om vinteren blir lang eller kort og uansett hvor mange puter en har i sofaen…

GOD HELG ønskes til alle i cyberspace 🙂