19. November …
Catalyzator skriver et huskenotat …

Dagens innlegg er mer ett notat til meg selv og ikke nødvendigvis noe spennende lesing for tilfeldige innomsurfere her. Jeg har i noen uker nå stadig merket økning i enkelte symptomer og vet av erfaring at det eneste stedet hvor jeg har orden på “huskelappene” mine er på hjemmesiden/bloggen hvor alt ligger i kronologisk orden.

smiley

Snikende symptomøkninger av samtlige “overfladiske” symptomer, jeg kaller de “overfladiske” fordi de stort sett er mere plagsomme enn de er uføregjørende men summen av en mengde slike kan alikevel gjøre at en slås totalt ut og det er vel det som på sett å vis er problemet nå. I en ganske lang periode hadde jeg betydelig minskede ondter og plager fra slike “overfladiske” symptomer men jeg merket det for alvor først når returen kakket meg i bakhodet med et kontant smekk etter lang tids ignorering av økningene.

Symptomene er mangfoldige og inkluderer blandt annet økning av kviser/eksem, mave/tarmvondt, diaree, svimmelhet, kvalme, ufrivillige rykninger, smerter i muskler/skelett, våkner ofte om natta og tungpusten, og ekstra kratfløshet å så fryyyyyyser jeg. En del av disse symptomenes økning kan nok skyldes det faktum at efter å ha hatt hjelp noen perioder i sommer/høst med blandt annet veldig god mat så ble jeg litt overmodig og satset på litt mer ferdigmiddager enn tidligere og litt bedre smakelig mat men slike ferdigmiddager og boksmat inneholder jo somoftest en del ingredienser som jeg ikke bør innta… Jeg var også litt mye i bevegelse i forhold til tålegrensen og det kan virke som om “baksmellen” kom først etter å ha bygd seg opp et gigantisk strafferegister mot kroppen min.

smiley

Vel… alt dette er bare tanker rundt det hele men jeg innser iallfall at selv om jeg har et alt for dårlig kosthold på den maten jeg “vanligvis” klarer å få ordnet meg så er det antagelig langt bedre enn å spise ferdigmiddager og boksmat som en ikke tåler uansett.

smiley

Og bare så det er nevnt: Til jul (jadda veit det er lenge til jul ennå) ønsker jeg meg altså en kjøkkenboer 🙂 en sånn som jeg vet finnes men det var det å få tjora fast’n her da hehehe HØRER DU JULENISSEN ??? Ha en vakker helg folkens 🙂 .

PS…
Leste litt nyheter på nettet å må innrømme at akkurat nå er jeg flau over å være catalaner. Les-> http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10019278

Huff… verden og galskap… ! ? !