Natt til 7. Desember…
Catalyzator registrerer endringer…

Det sitter en Gul en å myser ut av vinduet men viser lite tegn på å ville gå ut og ved nærmere kontroll av tempmåler’n så viste det seg at det var 17 minuser ute så det var kanske forståelig…

Den Gule har andre ting å foreta seg mye heller enn å svirre rundt utendørs å få frostrim i barten…

Gradene endret seg litt, bare 7 minuser, og masse hvitt dalte ned der ute og la seg som et teppe over den frossne og fargeløse dvaleventende naturen…

Litt senere utpå kvelden ble det observert at kommunen hadde skremt ut en slik brøytefjoms på bygda som kom brakende gjennom skogen og inn på tunet, der lagde han snuplass ned mot “Nabo’ns” fraflyttede hus ( ikno snuplassbrøyting hit til garasjen nei, vi skal da ikke ha noe av at noen som bor her får brøytehjelp av kommunens utskremte må vite, men en blindvei må jo ha snuplass så det er jo heldig for kommunen at det står et ubebodd hus utti skauen her da… ) og lyste opp på veien ut igjen slik at garasjens overvåkningskamera fikk noen snappshåtts…

En kan nesten lure på om kommunens brøytefjoms lider av forfølgelsestanker… han hadde minst like mye lys bakover på traktor’n som framover… men nok om det…

Dett var dett av nytt fra Garasjen i skogen for denne gang 🙂 det ryktes om at det nå er advent og at vi nærmer oss jul men det plager igrunn ikke noen av skogsboerne i det hele tatt, her går dagene i helt vanlig og rolig tempo og nå er det nybrøytet og åpen vei utenfor her også så da er det vel ikke noe vi kan klage på i denne omgang. Ha en vakker advent folkens 🙂