16. Desember…
Catalyzator og vann …

En mørk og stormfull aften observerte plutselig garasjens overvåkningskamera gjennom vindusreflekser og annet fjas at det kom et motorisert fordon gjennom snøføyka…

Det er en ting som er ganske så sikkert når en bor sånn langt uti huttiheitaskauen og det er at en slipper å bli nedrent av besøk i tide og utide, de eneste som ikke lar seg stoppe av slik langtutihuttiheitaskogenbosted er enten selgere, utenlandske skolefinansierende tiggere, arbeidsnarkomane polakker og en og annen spesiellt interresert…

For å gjøre en kort historie så lang som overhodet mulig så er jo som kjent ikke Catalyzator sin garasje selvforsynt med vann… men vann må man jo ha når utedoen ble sanert for sju år siden til fordel for innedo med vannklossett og annet fjas i garasjehybel’n og denne vannforsyningen som garasjen er avhengig av ligger i det tidligere nevnte så berømmelige ubebodde “Nabo-huset” neddi skauen.

Catalyzator har et løpende ekstra abbonnement på strømforsyning til “Nabo-huset” slik at det holdes god lunk og strømtilførsel i kjelleren hvor blandt annet pumpe og tanksystemt bor men annlegget begynner så smått å “dra-på-åra” og har vel overskredet garantitiden med god margin så det verserer en del tanker omkring hvorvidt det “står-vinteren-av” eller ikke og belastningen er jo også ikke helt uannseelig med tanke på avstanden fra tanken og helt opp til der Catalyzator bor…

Den omreisende “Alt-mulig-mannen” som rullet inn på tunet kom akkurat i rett tid til rett adresse og ble vist veien ned i skogen og videre ned i dypets hule for inspeksjon og rådgivning.

Det ble studert og justert, det ble tenkt og grublet, og etter noen små omdreininger med tenketingen så virker det som om stabiliteten ble gjennfunnet og systemet fikk karrakteren: OK for iallfall en god, men dog ubestemmelig, stund til…

Det ble også ryddet litt i Catalyzator sitt uutgrunnelige “hobbyrom” og gleden var stor da den omreisende fortalte om avhendingsmuligheter av en kubikk med “ting” som han på galant vis stablet ut i sitt fordon for viderefrakting til sydlentere strøk av landet. Julenissen er nok ekstremt snill mot en mottaker i år 🙂

Så kom mildværet… nesten hele 24 timer hvor minus 14 ble til pluss 2 og regn men straks på morgenen idag snudde det igjen og mens jeg skriver dette så er det blitt minus 4,1 og snøvær. Den omreisende “Alt-mulig-mannen” reiser nå på julenissetur og ønskes lykke til på ferden i det langstrakte landet vårt samt tusen miljoner takk for hjelpen 🙂 og vaffelstekinga 🙂 *superKLEM*