19. Desember…
Catalyzator og hverdagslivet igjen …

Mine to samboere har innarbeidet seg vinterdvaledøgnrytme nå og står stort sett ikke opp før jeg selv har kravlet meg ut av bingen og peilet meg inn på min første kaffekopp men ingen regel uten unntak…

Jeg våkna av et brak og bildet forteller resten av historien… men jeg kan tillegge noen små detaljer som at begge de to firbeinte lever i beste velgående ( selv om de var veldig nær ved å bli vridd nakken om på ) og AloeVera-kaktusen ser også ut til å ha overlevd den litt brutale og amputerende ompottingen. .

De siste dagene har det snødd litt, ca 7-10 cm fin hvit nysnø, men det har blåst desto mere og noen steder er bakken nesten bar for snø mens andre steder ligger det oppdemma i drøye halvmetershøye snøfonner og i vindusglugga i gangen så jeg noe som beveget seg i en sånn snøfonne nedpå tunet…

Garasjens overvåkningskamera zoomet inn med sin kjente skjelvende hånd og knipset ivei ihåp om at iallfall noen knips skulle bli sånn nogenlunde identifiserbare…

Koselig at det kommer slike småfruer på besøk, det bor mange par i skogen rundt tunet her men det er faktisk skjelden jeg har hatt besøk av dem på tunet…

Om ho hadde en gemal i nærheten vites ikke da han iallfall ikke viste seg mens jeg hang i vindusglugga men vi får håpe ho ikke går julen i møte helt ensom og at vinteren er snill mot ho 🙂

Vel… det var dagens lille nyhetsbulletin fra Garasjen i Huttiheitaskauen og nå nærmer vi oss jul med stormskritt folkens så jeg ønsker dere en vakker innspurt på adventstiden og en forhåpentligvis lykkelig overlevbar og God Jul 🙂