23. Desember…
Catalyzator entrer juletiden …

Nå er det tid for å ønske alle en vakker og fredfull jul 🙂 og jeg vil samtidig gi en ekstra takk for alle hilsner som har blitt meg til del fra dere alle midt oppi julestria deres 🙂 Her i Garasjen langt inn i HuttiHeitaSkauen er det på sett og vis også jula som råder nå med det ene koselige juleprogrammet på tv etter det andre og stemningen i garasjen stiger i takt med både nrk-tv og diverse postsendinger mottatt fra omtenksomme og trofaste blogg og nettvenner. Litt “ekstrahjelp” ble sendt meg fra nordlysets områder og det gir både god mat, varme og glad stemning i vintermørkets slit nå som atpåtil gradestokken jamrer med rundt 20 minuser om dagen. Om ikke årets dager har vært av det gode slaget så er i allfall juletidens gleder sikret også her i garasjen 🙂

JulePostKort fra Bjørn: via postens ombærende leveranser var det en avsender uten tillegget av internettnavn i avsendersignaturen men som jeg alikevel synes å trekke likhet med skriften og navnsignaturen på et postsendt julekortbrev fra i fjor så jeg tar meg den frihet å annta at det er fra deg kjære Btidag og takker så himmelskt hjertelig for at du husker på oss skogsboere Klem og GodJulHilsen tilbake til deg og neste år så påfører du kanske også avsender så jeg kan få sendt en postal hilsen tilbake 🙂 GOD JUL og KLEM 🙂

————————-

JulePostKort fra Rosa: Rosa snille søte 🙂 vi trekker lasset sammen i vårt helseslit selv om vi bor langt fra hverandre, og som desverre hindrer den berømte kaffekoppen vi så gjerne skulle sittet å hatt en godprat over en gang iblandt, men dine stadige innomtitter i bloggen med kommentarer som du legger igjen er så koselige og verdifulle at du burde fått en helt egen spesialhilsen med julegleder hver dag i hele desember 🙂 Jeg har desverre fullstendig rotet bort nettadressen til hjemmesiden du hadde men vet at du titter innom og finner hilsenen din her. Den berømte feiladressen fungerte i år også og kortet kom frem hit det skulle men avsenderen glimrer med fravær av sin egen adresse så du mottar ikke noe postsendt kort tilbake hehehe 🙂 GOD JUL og KLEM 🙂

————————–

JulePostKort fra ei fraflyttet veninde: I fjor, som mange tidligere år, fikk jeg både besøk og hilsen og juleklem fra Kristine som trofast har holdt kontakten uansett hvor i verden hun har befunnet seg. Men… i år får jeg juleklemmer fra en hel familie 😀 Jeg vil derfor benytte denne kommentaren til julehilsenen fra Kristine. voffsen, gubben og avleggeren til å ønske henne all mulig til lykke med en sprell levende og vakker (dønn lik mora si) og helt fersk ny verdensborgerjente som garantert kommer til å vokse opp å bli en irriterende tenåring om noen år… hehehe GOD JUL og KLEM til hele familien !

————————–

OG… så kom det et blomsterbud:

————————————

Og til alle som her ikke er nevnt vil jeg bare si: DERE ER IKKE GLEMT 🙂 GOD JUL og GOD KLEM til alle ønskes fra Catalyzator, Gularsj og Zwart 🙂 …