24. 25. 26. og 27. Desember…
Catalyzator refererer julen …

Det er sådd tvil om Catalyzator’s kronologiske alder… det har sin årsak i det faktum at selv om Catalyzator husker å medbringe fotografverktøyet sitt til enhver tid så glemmer hun elegant å fotografere det som var planlagt og derfor er julereferatet svært dårlig dokumentert i år. Alsheimers light ? ! ? ! grrrrrrrrrrrrrrr …

Som vanlig var det kommet invitasjon til å spise julen inn på julaften hos den forhenverende “Nabo’n” og fotografen husket iallfall å knipse et julaftenminne av kjøkkenet hennes før matorgien tok til selv om det eneste som her kan skimtes av julemiddagen er gjemt bak glasset på komfyrovnen. Bordet var dekket til tre og vi koste oss med både god mat, lett drikke og tilåmed kake til dessert så vi nesten sprakk i mavetassene hele gjengen.

Catalyzator fikk boka hun ønsket seg, gode varme fargerike raggiser og ny superavvansert temperaturmåler som hun lenge hadde hatt på ønskelista sånn at det er lettere å vite åssen været er på utsia av garasjen når ho står opp om mårran 🙂

Dagene før og etter julaften var superfine i garasjen her langt uti huttiheitaskogen med godt selskap som hadde bosatt seg i “nabolaget” for anledningen og tilåmed foresto supergod matservering hver eneste dag og i det hele tatt så var igrunn alt så bra som det egentlig kanske burde være 🙂 heeeeeeeele tiden !

Catalyzator er overbevist om at engler finnes … og slike overbevisninger kan en leve lenge på 🙂

I garasjen hadde tilåmed Catalyzator i ren glede pønta “juletre” i år 🙂

JuleHusHjælpa tok seg noen fritimer innimellom matlaging, snøskuffing, kjøleskapbæring, plankesaging og vannpumpekontroller og nøt naturen i vinterdvale mens Catalyzator satt i vinduskarmen og knipsa det ene misslykka bildet etter det andre … hehehe 🙂

Nå som sola endelig har “snudd” så vitner det håp om bedre tider igjen men det er ennå lenge til våren… *sukk*

Easy come… easy go.

Juledagene er over og nå står snart ett nytt år med blanke ark å venter på Catalyzator og resten av verden men først skal det nok foretas ett å annet gjøremål som også blir dokumentert her såfremt Catalyzator husker å bruke fotodingsen… dagliglivets trivialiteter må leves uansett dato på kalenderen 🙂

*vinker vakkert til kjente og ukjente, venner og uvenner, mennesker og dyr og guds frie natur* 🙂